Wetenschappers!

Wetenschappers!

Welkom bij de Wetenschappers!

Sinds de zomervakantie zijn we op de BSO gestart met een nieuwe groep speciaal voor de bovenbouwers. Deze groep is terug te vinden op de middelste verdieping, helemaal aan het einde van de gang, aan de linker kant. Er wordt hard gewerkt om er een super gaaf lokaal van te maken. Want… het begin is er, maar we zijn nog niet klaar! Tussendoor zullen we foto’s maken van de dingen die veranderen. En laten we ons verrassen door wat nog gaat komen.

Op de groep zal (met name) Marjolein aanwezig zijn om onze wetenschappers te helpen bij het ontdekken en spelen op de maandag, dinsdag en donderdag middag. Dit zijn de dagen waarop de meeste bovenbouwers aanwezig zijn op de BSO.

In dit lokaal is er de mogelijkheid om in de chill hoek lekker op de bank neer te ploffen met een boekje of te kletsen. In de grote kast staan allerlei werkjes en proefjes waarmee aan tafel in de wetenschapshoek gewerkt kan worden. Met twee computers in het lokaal is er ook de mogelijkheid om even een spel te spelen online of wat huiswerk alvast te maken. En in de toren kasten staan een heleboel gezelschapsspellen speciaal voor deze leeftijd. Kortom… tijd om je te vervelen is er bijna niet.

Heb je leuke ideeën voor het lokaal? Of een proefje die je graag eens zou proberen? Een gezellig spel? Of iets heel anders? Laat het dan vooral weten!

Terug

Andriessenplein 4

7425 GX Deventer

0570-658154

directie@nullontdekking-deventer.nl